Welkom bij Archipel Fleuriade

We nemen u graag mee voor een digitale rondleiding. Fleuriade biedt intensieve verpleeghuiszorg in een warme, sfeervolle woonomgeving. De zorg van Fleuriade is afgestemd op de complexe zorg- en ondersteuningsvragen van de bewoners. Er is 24 uur per dag zorg beschikbaar. De geboden zorg is altijd op maat en gebaseerd op de individuele wensen en mogelijkheden.

Het gebouw van Fleuriade is gelegen in de gezellige woonwijk Gestel en bestaat uit zeven afdelingen, verspreid over vier etages. Een fijne, warme sfeer staat hierin centraal.

Start de rondleiding

Welkom bij Archipel Fleuriade

We nemen u graag mee voor een digitale rondleiding. Fleuriade biedt intensieve verpleeghuiszorg in een warme, sfeervolle woonomgeving. De zorg van Fleuriade is afgestemd op de complexe zorg- en ondersteuningsvragen van de bewoners. Er is 24 uur per dag zorg beschikbaar. De geboden zorg is altijd op maat en gebaseerd op de individuele wensen en mogelijkheden.Het gebouw van Fleuriade is gelegen in de gezellige woonwijk Gestel en bestaat uit zeven afdelingen, verspreid over vier etages. Een fijne, warme sfeer staat hierin centraal.

Start de rondleiding